Apa és fia árulta a drogot

2022.03.09. 16:11

A föld alá rejtette a befőttes üvegben tárolt kábítószert két tiszaburai férfi

A megalapozott gyanú szerint a két tiszaburai férfi közel egy éve kábítószerrel kereskedik. A kiporciózott adagokat befőttes üvegben a földbe elásva tárolták.

Szoljon.hu

A kábítószert befőttes üvegbe tették, majd elásták

Forrás: Police.hu

A Karcagi Rendőrkapitányság kábítószer-kereskedelem bűntett elkövetése miatt folytat eljárást két tiszaburai férfi ellen. A 44 éves férfi és 27 éves fia megalapozottan gyanúsítható azzal, hogy 2021. május 3-a óta helybeli és környékbeli lakosok részére kábítószert értékesítenek. Mint azt a megyei rendőr-főkapitányságtól megtudtuk, a két férfit március 8-án előállították az Abádszalóki Rendőrőrsre és gyanúsítottként kihallgatták. 

A helyi rendőrök az apa által használt gépjármű átvizsgálása során 24 előre kimért és alufóliába csomagolt kábítószergyanús növényi törmeléket találtak. A jogsértő a pakkokat rövid idővel a rendőri intézkedést megelőzően egy lakott területen kívüli földes területen, befőttes üvegbe zárva ásta ki a földből. 

A kábítószert kiporciózva tárolták
Forrás: Police.hu

A nyomozók a kábítószergyanús anyagokat lefoglalták. A jogsértőket őrizetbe vették és előterjesztést tettek letartóztatásuk indítványozására.  

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában