Videóval

2022.03.07. 16:31

Két kábítószer-kereskedőt és hat fogyasztót fogtak el Túrkevén

A fogyasztóknál és kereskedőknél több mint 90 gramm kábítószert találtak.

Szoljon.hu

Fotó: Illusztráció / Shutterstock.com

A Mezőtúri Rendőrkapitányság nyomozói március 5-én este Túrkeve belterületén elfogtak összesen négy kábítószer-fogyasztót, akiknél kábítószer-gyanús anyagot találtak, valamint a velük szemben alkalmazott kábítószer-gyorsteszt pozitív értéket mutatott – közölte a police.hu. A fogyasztókat a rendőrkapitányságra előállították és kábítószer birtoklása miatt gyanúsítottként kihallgatták.

 

A nyomozók azonosították a párt, akitől az előállított kábítószer-fogyasztók feltételezhetően vették az anyagot, és megjelentek egy túrkevei ingatlannál. A rendőrök a háznál tetten értek további két fogyasztót, akik közül az egyik éppen kábítószert vásárolt. A két dílert, valamint a két fogyasztót a helyszínen elfogták és előállították a rendőrkapitányságon. 

 

A megalapozott gyanú szerint a 34 éves férfi és a 25 éves nő az elmúlt másfél évben kábítószernek minősülő anyagot értékesített. A rendőrök lefoglaltak a fogyasztóktól összesen 73 gramm, valamint az ingatlanban végzett kutatás során 19,5 gramm alufóliába csomagolt, kábítószergyanús anyagot, több tízezer forint készpénzt és mobiltelefonokat.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában