Elkapták őket

2022.04.14. 13:36

Több mint kétszáz kiló vasat loptak el a kunmadarasi repülőtérről

A rendőrök négy személyt hallgattak ki az esettel kapcsolatban.

Szoljon.hu

Forrás: Police.hu

Ismeretlen személyek elloptak 220 kilogramm, betontörmeléktől megtisztított vasat a kunmadarasi repülőtérről április 13-án 18 óra körül – közölte a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság. Alig telt el fél óra a bűncselekmény elkövetésétől, amikor a kunmadarasi rendőrök ellenőriztek egy személyautót, amiben a sofőrön kívül hárman utaztak. Kiderült, hogy a jármű 32 éves sofőrje vezetői engedéllyel nem rendelkezett, amelyről az autóban utasként tartózkodó 34 éves tulajdonosnőnek is tudomása volt. Azt is megállapították az egyenruhások, hogy az asszonyt és egy 41 éves utast a Karcagi Rendőrkapitányság körözi.

A járműben megtalálták és lefoglalták a rendőrök azt a négy zsákba csomagolt 220 kilogramm vasat, amit a kunmadarasi ingatlan területéről korában eltulajdonítottak.

A nyomozók a négy feltételezett elkövetőt lopás vétség elkövetése miatt gyanúsítottként kihallgatták. Az autó tulajdonosának ezen túlmenően átengedéssel megvalósított engedély nélküli vezetés szabálysértés miatt is felelnie kell. Az engedély nélkül vezető férfit és a körözött személyeket is őrizetbe vették.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában