Prevenció

2022.07.29. 12:46

Balesetmegelőzési foglalkozást tartottak a vakációzó gyermekeknek Szolnokon

A Szolnoki Rendőrkapitányság megelőzési munkatársai több helyszínen is játékos feladatokkal, preventív tanácsokkal várták az érdeklődőket.

Szoljon.hu

Fotó: police.hu

A szolnoki bűnmegelőzők a szandaszőlősi lovastáborba kaptak meghívást július 27-én, ahol a vakációzó gyermekeknek tartottak játékos bűn és -balesetmegelőzési foglalkozástolvasható a police.hu-n. A délelőtt során a gyermekek bűnmegelőzési puzzle-t rakhattak ki, kipróbálhatták a részeg szemüveg- és kerékpáros ügyességi pályát, továbbá feladatlapokat tölthettek ki. A gyermekek a rendőrnőktől hasznos információkat és tanácsokat is hallhattak a nyár veszélyeiről és a fürdőzés szabályairól.

A lovastábori látogatást követően a Magyar Honvédség 2. Vitéz Bertalan Árpád Különleges Rendeltetésű Dandár családi napján is a bűnmegelőzésé volt a főszerep. A családi napot a szolnoki vízi sporttelepen rendezték meg, ahol akadálypályák legyőzése, közlekedési puzzle kirakása, ügyességi feladatok megoldása állította próbatétel elé a résztvevőket.

Fotó: police.hu

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában