Megelőzés

2022.07.09. 21:00

Több prevenciós előadást is tartottak a jászberényi rendőrök

A jászsági iskolaőrök a megelőzési szakemberrel a nyári szünetben is prevenciós tevékenységet végeznek.

Szoljon.hu

Fotó: police.hu

A Jászberényi Rendőrkapitányság területén szolgálatot teljesítő iskolaőrök a kapitányság bűnmegelőzési előadójával közösen négy nap leforgása alatt négyszer végeztek prevenciós tevékenységet – olvasható a police.hu-n. Június 28-án és július 1-én a jászberényi strand területén bűnmegelőzési pontot működtettek. A Házhoz megyünk – Biztonságban Magyarországon! program keretében, június 29-én a település bevásárló központjainak, áruházainak parkolóiban adtak tájékoztatást az érdeklődőknek és osztottak szórólapokat a témával kapcsolatban. 

A jászladányi Nagyközségi József Attila Művelődési Ház és Könyvtár táborozóinak megrendezett prevenciós napon öt felállított állomást magába foglaló akadályversenyen ügyeskedhettek a gyerekek. A programon többek között drogprevenciós feladatokkal találkozhattak, a témával kapcsolatos kisfilmeket nézhettek meg, valamint különböző prevenciós totókat, teszteket tölthettek ki a fiatalok.

Minden egyes helyszínen kipróbálhatták az érdeklődők a bódult állapotot szimuláló szemüveget, amit nagy kíváncsisággal fogadtak.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában