Kék hírek

2022.09.17. 14:10

Két törökszentmiklósi házba is betört egy 29 éves helyi férfi

Őrizetbe vették.

Szoljon.hu

Forrás: Police.hu

Bejelentést tett a rendőrségre egy törökszentmiklósi lakos még 2022. augusztus 19-én délelőtt, hogy családi házába betört egy ismeretlen férfi, akit ő zavart meg, mikor hazaért. Az ingatlanban történő mozgásról a házba beszerelt riasztórendszer értesítette, ezért munkahelyéről hazasietett. A sértett az udvarára beérve észlelte, hogy egy férfi kinéz a fürdőszobája ablakából. Ezt követően azonnal értesítette a rendőrséget – közölte a police.hu.

A váratlan látogató, mielőtt a hazaérkező sértett megzavarta volna, leverte az ingatlanban felszerelt mozgásérzékelőt, valamint italokat készített össze. A betörő zsákmány nélkül elmenekült a helyszínről.

A rendelkezésre álló kamerafelvételek alapján a rendőrök azonosították a feltételezett elkövetőt, és az ismeretlen helyen tartózkodó jogsértő felkutatását azonnal megkezdték. A bűncselekmény elkövetésével gyanúsítható helyi lakost 2022. szeptember 16-án előállították a Törökszentmiklósi Rendőrkapitányságra.

A nyomozók az eljárás során megállapították, hogy a férfi alig két héttel később, szeptember elején szintén bement egy másik törökszentmiklósi házba, ahonnan egy hosszabbítót, táblagépet és több üveg szeszes italt tulajdonított el. A gyanúsítottként kihallgatott 29 éves férfit őrizetbe vették.

A Törökszentmiklósi Rendőrkapitányság lopás vétség kísérlet, valamint lopás vétség elkövetése miatt folytat eljárást.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában