Lezárt akta

2022.10.24. 17:15

Ittasan árokba borult autójával egy jászkiséri férfi

A jászkiséri férfi egy ballagási ebéden italozott, majd autója és egy kerítés bánta a felelőtlen magatartását.

Szoljon.hu

Forrás: Police.hu

Egy jászkiséri lakos személyautóval közlekedett a település egyik utcájában június 18-án a délutáni órákban. Mint azt a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányságtól megtudtuk, a sofőr haladása során egy jobbra ívelő kanyarban elveszítette uralmát járműve irányítása felett, áttért a menetiránya szerinti bal oldali forgalmi sávba, majd az útárkon keresztül egy lakóház lemezkerítésének ütközve, a tetejére borulva állt meg.

A kerítésnek is nekiment az autó          
Forrás: Police.hu

A balesetet követően a sofőr hátra hagyta az autót és az otthonába távozott. Kis idő elteltével a rendőrség kopogtatott a balesetező férfi lakásának ajtaján, majd a férfival szemben alkoholszondát alkalmaztak. A teszter pozitív értéket mutatott, ezért a 24 éves sofőrt előállították a Jászberényi Rendőrkapitányságra, ahol járművezetés ittas állapotban vétség elkövetése miatt gyanúsítottként hallgatták ki. A terhelt beismerő vallomást tett.

A jászsági nyomozók az ügy vizsgálati szakaszát befejezték, és a napokban vádemelési javaslattal küldték meg a keletkezett iratokat az illetékes ügyészségnek.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában