Kék hírek

2022.11.24. 13:57

Finn módszerrel ellenőrzik hétvégén az autósokat a jászkunsági rendőrök

A Jász-Nagykun-Szolnok megyei rendőrök a közlekedésbiztonság javítása, az ittas járművezetők forgalomból történő kiszűrése és a közúti balesetek megelőzése érdekében a vezetési képességre hátrányosan ható szerek fogyasztását ellenőrzi.

Szoljon.hu

Forrás: Illusztráció

Fotó: Police.hu

A police.hu tájékoztatása szerint a rendőrök a hétvégén a megye teljes közigazgatási területén finn módszerrel szűrik ki a forgalomból az ittas, illetve bódult vezetőket.  

A Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság kéri a sofőröket, hogy minden esetben tartsák be a közlekedési szabályokat!  Az ittas, bódult vezetés nem csak büntető szankciót von maga után, hanem az ilyen sofőr a saját és mások életét is veszélyezteti. 

Ezen felül hosszabb távon negatívan befolyásolhatja az életünket, lelkiismeretünket egy esetlegesen bekövetkezett tragédia okozása. A rendőrség kéri, tartózkodjanak az alkohol és bódító hatású szerek fogyasztásától a járművezetés megkezdése előtt, és tudatosan tartsák be a KRESZ szabályokat!

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában