Bűnügy

2022.11.29. 15:36

Széldeszkát akart elhozni egy lakatlan ingatlanból a jászapáti férfi

A jászsági nyomozók gyanúsítottként hallgatták ki a helyi lakost, aki állítása szerint csupán egy széldeszkát akart elhozni a helyszínről.

Szoljon.hu

A helyi lakos széldeszkáért ment be egy lakatlan ingatlan területére

Forrás: Police.hu

A Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság tájékoztatása szerint bejelentés érkezett a Jászapáti Rendőrőrsre november 28-án a délelőtti órákban, miszerint az egyik helyi, jelenleg lakatlan ingatlanba egy idegen személyt láttak bemenni.

A rendőrök azonnal a helyszínre siettek, ahol az udvaron tetten értek egy tébláboló helyi lakost. Bár a perceken belül kiérkező rendőröknek köszönhetően a bűncselekmény kísérleti szakban rekedt, azonban a ház ajtaján rongálási kár keletkezett.

A 24 éves férfit előállították a rendőrőrsre, ahol a nyomozók lopás vétség kísérlet elkövetése miatt gyanúsítottként kihallgatták. A terhelt tagadta a bűncselekmény elkövetését, állítása szerint csak egy leesett széldeszkát akart a helyszínről elhozni.

A férfi kárt is okozott az ingatlanban
Forrás: Police.hu

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában