Fotókkal frissítve

2023.01.04. 09:31

4 autó karambolozott Karcagnál

A 170-es kilométernél a helyszínelés idejére teljes szélességében lezárták a főutat.

Szoljon.hu

Négy gépkocsi ütközött Karcag külterületén

Fotó: Donka Ferenc

Frissítés - 16:00

A Jász-Nagykun-Szolnok Vármegyei Rendőr-főkapitányság tájékoztatta hírportálunkat, hogy a műszaki mentést és a baleset helyszínelését befejezték, az érintett útszakasz teljes szélességében járható.    

Frissítés - 10:10

A Jász-Nagykun-Szolnok Vármegyei Rendőr-főkapitányság tájékoztatása szerint egy járműszerelvény közlekedett Debrecen irányából Szolnok felé, mikor forgalmi okból fékezett.

A pótkocsinak nekiment hátulról a mögötte közlekedő teherautó, majd annak az az mögött közlekedő személyautó, ami áttért a menetiránya szerinti bal oldali forgalmi sávba és ott összeütközött a vele szemben közlekedő járműszerelvénnyel. A szemből közlekedő jármű az ütközést követően lehajtott az útmenti árokba. 

A baleset következtében ketten megsérültek. A rendőrök megkezdték a baleset helyszínelését, az érintett útszakaszon teljes útlezárás van érvényben. A forgalmat Füzesgyarmat felé terelik. 

A balesetben 2 személy sérült meg
Fotós: Donka Ferenc

Korábban írtuk:

Két kamion, egy kisteherautó és egy személyautó érintett abban a balesetben, amely a szerdán délelőtt történt a 4-es főút 170-es kilométerénél, Karcag térségében – tájékoztatta hírportálunkat a katasztrofavedelem.hu.

Az esethez a karcagi és a püspökladányi hivatásos tűzoltók érkeztek ki, akik megkezdték a műszaki mentési munkálatokat. A helyszínre tartanak a szolnoki hivatásos tűzoltók is. A beavatkozás idejére az érintett útszakaszt teljes szélességében lezárták.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában