Bűntett

2023.01.09. 16:16

Csak úgy halmozta a kerékpárokat az újszászi férfi, kettőt is találtak lakásán a rendőrök

A szolnoki körzeti megbízott fényképen örökítette meg, ahogy a jogsértő az újszászi vasútállomáson próbálja megszabadítani a lezárt kerékpárt a lakattól. Lakásán a korábbi lopásból származó két kerékpárt is megtalálták a rendőrök.

Szoljon.hu

A tolvaj mit sem törődött azzal, hogy az egyik rendőr lefotózza őt akció közben

Forrás: police.hu

Két sértettől érkezett bejelentés a Szolnoki Rendőrkapitányságra, mert az újszászi vasútállomásnál lévő kerékpártárolóban, kerékpárlakattal lezárt biciklijüket ismeretlen tettes ellopta január 6-án 13 óra 30 perc és 21 óra közötti időben – olvasható a police.hu-n. 

A rendőrök azonnal a helyszínre siettek, adatokat gyűjtöttek és tanúkat hallgattak ki. Adatgyűjtést követően az egyik egyenruhás úgy gondolta, ismételten ellenőrzi a vasútállomás biciklitárolóját. Nagy meglepetésére épp a bringatárolónál „szorgoskodott” egy 34 éves helyi lakos, aki egy kerékpárt próbált megszabadítani a lakatjától. A jogsértőt nem zavarta a rendőr jelenléte, fel sem nézett, így a járőr lefényképezte a tolvajt.

A férfi lakásán két lopott kerékpárt is találtak a nyomozók
Forrás: police.hu

A körzeti megbízott a férfit előállította a Szolnoki Rendőrkapitányságra, ahol később 2 rendbeli lopás bűntett és 1 rendbeli lopás vétség kísérlet elkövetésének megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki. A terhelt lakcímén tartott kutatás során a korábban eltulajdonított két kerékpárt megtalálták a rendőrök, azokat lefoglalták és a sértettek részére visszaadják.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában