Jászladány

2023.02.24. 19:55

Javában zajlott a rajtaütés a drogdíler házában, amikor egy gyanús autó állt meg az utcán - videóval

Újabb drogterjesztőt vettek őrizetbe a Jász-Nagykun-Szolnok vármegyei rendőrök, aki a gyanú szerint új pszichoaktív anyagnak minősülő szert árusított Jászladányban.

Szoljon.hu

A férfi lakásán több mint 150 gramm kábítószer gyanúját keltő anyagot találtak a rendőrök

Forrás: police.hu

A jászberényi rendőrök megtudták, hogy egy jászladányi férfi feltehetőleg új pszichoaktív anyagnak minősülő szerrel kereskedik, és 1000 forint/pakk áron látja el a helyi fogyasztókat az illegális, és nem utolsó sorban egészségre veszélyes szerrel – tájékoztatta hírportálunkat a Jász-Nagykun-Szolnok Vármegyei Rendőr-főkapitányság. 

A jászkunsági nyomozók, a Tisza MEKTO bevetési csoportja, valamint a Jászberényi Rendőrkapitányság munkatársai február 23-án kutatást tartottak a 39 éves férfi lakásán, melynek során több mint 150 gramm kábítószer gyanúját keltő anyagot, és ezek mérésére, adagolására alkalmas eszközöket foglaltak le.

A férfit előállították a rendőrségre, ahol a nyomozók új pszichoaktív anyaggal visszaélés bűntett megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként kihallgatták, majd őrizetbe vették és letartóztatására tettek előterjesztést.

A rendőrök a rajtaütés közben egyébként különös dolgra lettek figyelmesek. Egy autó ugyanis behajtott az utcába és megállt a gyanúsított háza előtt. Igazoltatni akarták a sofőrt, ám ő hátramenetbe kapcsolt és nagy sebességgel tolatni kezdett. A manőver nem sikerült és az utca végén a jármű az árokba hajtott. A 36 éves sofőrrel azután az alkoholszondát is megfújatták, mely pozitív értéket mutatott. A férfit előállították további mintavételre és járművezetés ittas állapotban vétség megalapozott gyanúja miatt büntetőeljárást indítottak vele szemben.

A rendőrök az akció idején egy ittas sofőrt is elkaptak, aki menekülés közben árokba borult személyautójával
Forrás: police.hu

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában