Baleset / Fotókkal frissítve

2023.02.13. 08:02

Összeütközött egy kisteherautó és egy kamion Kisújszállásnál

A helyszínelést teljes útlezárás mellett kezdték meg a rendőrök.

Szoljon.hu

A teherautó az árokban állt meg

Forrás: jasz.katasztrofavedelem.hu

Friss - 13:15

A Jász-Nagykun-Szolnok Vármegyei Rendőr-főkapitányság tájékoztatása szerint a helyszínen a szemle és a műszaki mentés befejeződött, így a közlekedők ismételten szabadon használhatják az adott útszakasz mindkét forgalmi sávját.

Friss - 12.45:

A műszakimentés és a helyszínelés idejére a forgalmat Kisújszállás belterületére terelték.

Fotós: Donka Ferenc

Friss - 10.10:

A Jász-Nagykun-Szolnok Vármegyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság tájékoztatása szerint, egy kukoricát szállító nyerges vontató, valamint egy rakomány nélküli kisteherautó ütközött össze a 4-es számú főúton, Kisújszállás külterületén. 

Előbbi járműben egy, utóbbiban pedig két ember utazott, a kisteherautó az út menti árokban állt meg. 

A tűzoltók az autókat áramtalanították.

Forrás: jasz.katasztrofavedelem.hu

 

Forrás: jasz.katasztrofavedelem.hu

Korábban írtuk:

A reggeli órákban Kenderes és Kisújszállás között, a 4. számú főút 140. kilométerszelvényében személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset történt.

Az esethez a karcagi hivatásos és a kisújszállási önkormányzati tűzoltók vonultak ki, akik megkezdték a műszaki mentési munkálatokat. Az egységek a társhatóságokkal közösen dolgoznak a helyszínen.

Jász-Nagykun-Szolnok Vármegyei Rendőr-főkapitányság tájékoztatása szerint, egy kamion kistehergépkocsival ütközött. A baleset helyszínelését a rendőrség teljes útlezárás mellett kezdte meg, a forgalmat Kisújszállás belterületére terelik.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában