Karcag

2023.03.24. 12:00

Csak napok múlva derült ki, mit csinált öt csillárral a hóna alatt édesanyja házában

A karcagi rendőrök őrizetbe vettek egy helyi férfit, aki saját rokonait lopta meg, valamint több üzletből tulajdonított el különböző használati cikkeket az elmúlt hónapokban.

Szoljon.hu

Forrás: Illusztráció

Fotó: Shutterstock.com

A megalapozott gyanú szerint egy 31 éves karcagi férfi március 19-én délelőtt nagymamája konyhájából ellopott egy televíziót – olvasható a police.hu-n. Ezt követően március 20-ra virradóra édesanyja lakatlan házából 5 csillárral, 50 darab ledes spotlámpával, 50 darab konnektorral és 30 darab fali kapcsolóval, valamint kábelekkel távozott. Féltestvére házában március 23-án járt, ahonnan televíziót, mobiltelefont, gyerekruhákat és kerékpárt tulajdonított el. A rokonaitól jogtalanul megszerzett értékeket később pénzzé tette.

Az egyenruhások a férfit az utolsó bejelentést követően, március 23-án este ismét elfogták és előállították a Karcagi Rendőrkapitányságra, ahol gyanúsítottként kihallgatták. A rendőrök megállapították, hogy a terhelt az elmúlt időben több vagyon elleni bűncselekményt követett el, ami miatt már van ellene folyamatban büntetőeljárás. A nyomozóhatóság az ügyeket egyesítette, majd a gyanúsítottat őrizetbe vették és előterjesztést tettek letartóztatása indítványozására.

A férfivel szemben korábban már büntetőeljárást indítottak
Forrás: Police.hu

A Karcagi Rendőrkapitányság összesen 11 rendbeli vagyon elleni bűncselekmény miatt folytat eljárást.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában