Cserbenhagyás

2023.03.22. 13:55

Már csak vészfékezni tudott a szolnoki buszsofőr, amikor a semmiből felbukkant egy jármű

A szolnoki rendőrök cserbenhagyással gyanúsítják a besenyszögi férfit, aki a záróvonalat átlépve ütközött egy busszal Szolnokon.

Szoljon.hu

A buszsofőr vészfékezett, de már nem tudta elkerülni az ütközést

Forrás: Police.hu

A rendelkezésre álló adatok szerint egy 54 éves férfi személyautóval közlekedett Szolnok belterületén március 21-én a délutáni órákban – tájékoztatta hírportálunkat a Jász-Nagykun-Szolnok Vármegyei Rendőr-főkapitányság. Mint írják, a sofőr a Bajcsy Zsilinszky út – Nagy Imre körút – József Attila úti közlekedési csomóponthoz érkezett, ahol szabálytalanul, a felfestett záróvonalat átlépve úgy hajtott át a külső, jobbra kanyarodó forgalmi sávba, hogy nem biztosított elsőbbséget a megállóból elinduló autóbusznak. A buszsofőr az ütközés elkerülése érdekében fékezett, ám érintőlegesen így is ütköztek. A személyautó vezetője ezt észlelte ugyan, azonban megállás nélkül tovább haladt. 

A vészfékezés következtében a busz egyik szépkorú utasa a kapaszkodó korlátnak esett és – az elsődleges orvosi vélemény szerint – nyolc napon belül gyógyuló sérülést szenvedett.

A rendőrök megállapították a feltételezett elkövető személyazonosságát, akit lakásáról állítottak elő a Szolnoki Rendőrkapitányságra, ahol gyanúsítottként kihallgatták. A terhelt beismerő vallomást tett. Elmondta, hogy rossz döntést hozott, amikor elhagyta a helyszínt és vallomásában bocsánatot kért a buszon elesett idős hölgytől.

Az elkövetőt gyorsan előállították a rendőrkapitányságra
Forrás: Police.hu

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában