Felkavaró eset

2023.04.20. 17:27

Az utolsó pillanatban mentették meg a Tisza felé rohanó nő életét a füredi rendőrök

Nem sokon múlott annak a nőnek az élete, aki szerdán öngyilkossági szándékkal indult el otthonából a Tisza partjára, szerencsére azonban időben érkeztek az egyenruhások.

Molnár-Révész Erika

Még időben érkeztek a rendőrök a füredi Tisza-partra

Forrás: Police.hu

Aggódó telefonhívás futott be szerda délután a Tiszafüredi Redőrkapitányságra. Egy hozzátartozó féltette az otthonából öngyilkossági szándékkal távozó női rokonát. 

–  A rendőrök azonnal megkezdték a keresését, majd a kapott információk alapján a Tisza-gát irányába haladva, a folyóparton megtalálták az asszonyt. A nő rendkívül zaklatott állapotban volt, elkezdett szaladni a folyó irányába, bele akart ugrani a vízbe – tájékoztatott a felkavaró esetről András Hunor Lehel százados, a Jász-Nagykun-Szolnok Vármegyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense.

Vízbe ugrását végül Majzik Máté főtörzsőrmester, Hasznos István Zoltán százados és Csukorné Teróczki Ivett Anikó százados akadályozta meg.

A sajtóreferens hozzátette, időközben a mentőszolgálat munkatársai is a helyszínre érkeztek, és kivizsgálásra kórházba szállították a hölgyet.

Ha úgy érzi, ön vagy a környezetében valaki krízishelyzetben van, segítségre szorul, hívja az ingyenes 116-123 felnőtt lelkisegély számot! A Kék Vonal Gyermekkrízis Alapítvány gyerek és ifjúsági lelkisegély száma: 116-111.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában