Mezőtúr

2023.04.05. 15:04

Hárman bajban: húszezerért adták el a százötvenezer forintos, lopott kétkerekűt, de lebuktak

Egy társasház tárolójából lopták el a benzinmotoros kerékpárt. A tolvajokat és a vevőt is elfogták, a férfi pontosan tudta, hogy lopott holmit vásárolt, ezért pénzmosás gyanújával hallgatták ki.

Mészáros Géza

A rendőrök két férfit lopással, míg egy harmadikat pénzmosással gyanúsítanak

Forrás: Police.hu

A mezőtúri rendőrök két férfit lopással, míg egy harmadikat pénzmosással gyanúsítanak, mivel ő olyan kerékpárt vett meg, amiről tudta, hogy lopott – tájékoztatta hírportálunkat a vármegyei rendőr-főkapitányság sajtóosztálya.

A rendőrök a motort visszajuttatták tulajdonosához
Forrás: Police.hu

Egy helyi lakos tett bejelentést a Mezőtúri Rendőrkapitányságra, miszerint április 1-re virradóra társasházuk tárolójából eltulajdonították a 150 ezer forint értékű benzinmotoros kerékpárját. A helyszínre érkező mezőtúri rendőrök két nap múlva egy helyi férfinál megtalálták az eltulajdonított kerékpárt, amit lefoglaltak, majd visszaadtak a tulajdonosnak. A férfit pénzmosás gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki a nyomozók, mert tudta, hogy lopott holmit vásárol. Még így is megérte neki: 20 ezer forintot fizetett a 150 ezer forintos kétkerekűért.

A rendőrök egy 24 éves szarvasi és egy 34 éves mezőtúri férfit gyanúsítanak a lopással, őket szintén előállítottak a rendőrkapitányságra.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában