Frissítve

2023.04.06. 12:02

Egy ember megsérült a 4-es főúton történt balesetben

Egy pótkocsis teherautó, egy kisteherautó és egy üres trélert vontató személygépkocsi szaladt egymásba.

Mészáros Géza

Forrás: Illusztráció

Fotó: Shutterstock.com

Frissítés 14:55:

A Jász-Nagykun-Szolnok Vármegyei Rendőr-főkapitányság tájékoztatása szerint a rendőrök befejezték a baleset helyszínelését Szapárfalunál, a forgalom zavartalanul halad tovább.

Frissítés 12:45:

A vármegyei rendőr-főkapitányság tájékoztatása szerint, személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset történt április 6-án 11 óra körül a 4-es számú főút 126. kilométerszelvényében, Szapárfalunál.

A baleset során – eddig tisztázatlan körülmények között – három jármű ütközött össze, melynek következtében egy személy megsérült, azonban sérülésének foka nem ismert.

A rendőrök félpályás útlezárás (Debrecen irányába) mellett kezdték meg a baleset helyszínelését – adott pontosabb információkat a balesettel kapcsolatban András Hunor Lehel rendőr százados, a vármegyei rendőr-főkapitányság sajtóreferense.

Korábban írtuk:

Csütörtökön délelőtt utoléréses baleset történt a 4-es főút 126-os kilométerszelvényénél, Budapest irányába. Egy pótkocsis teherautó, egy kisteherautó és egy üres trélert vontató személygépkocsi szaladt egymásba Fegyverneken. A törökszentmiklósi önkormányzati tűzoltók áramtalanították a tehergépjárműveket. A társhatóságok is kiérkeztek a helyszínre. A mozgásképtelen járművek forgalmi akadályt képeznek, torlódás várható – tájékoztatta hírportálunkat a vármegyei katasztrófavédelmi igazgatóság.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában