Döbbenetes

2023.04.27. 08:40

Ittasan, jogosítvány nélkül hajtott az árokba a kunhegyesi férfi

Letért a földútról, és a mellette húzódó öntözőcsatornában elakadt autójával egy kunhegyesi férfi szerda hajnalban a város belterületén. Kiderült, nemcsak ittas volt, de jogosítvány nélkül vezetett.

Molnár-Révész Erika

Forrás: Police.hu

Hajnali 1 órakor indult útnak autójával egy férfi az egyik kunhegyesi mezőgazdasági úton a 34-es számú főút irányába. Ám közben letért a földútról, az öntözőcsatornába hajtott, majd elakadt. Nem sérült meg, az autóban viszont anyagi kár keletkezett. 

– A helyszínre érkező rendőrök megszondáztatták a sofőrt, akinek az alkoholszintje pozitív értéket mutatott, ezért további mintavételre küldték. Megállapították, hogy a sofőrnek nincs vezetői engedélye, ezért külön szabálysértési eljárást kezdeményeztek ellene – tájékoztatott András Hunor Lehel százados, a Jász-Nagykun-Szolnok Vármegyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense. Hozzátette, a főkapitányság felhívja a járművezetők figyelmét arra, hogy tartózkodjanak az alkohol és bódító hatású szerek fogyasztásától vezetés előtt, és tartsák be a közlekedési szabályokat.
 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában