Esemény

2023.04.03. 14:00

Május elsején balesetmegelőző motoros szentelést tartanak Szolnokon

A szentmisét követően a Volánbusz Zrt. Nagysándor József úti telephelyén 15 óráig tartanak a tréningek az ügyességi pályán.

Mészáros Géza

A tréningen történő részvétel ingyenes

Forrás: Police.hu

A motoros szezon kezdetéhez kapcsolódva, a Szolnok Városi Balesetmegelőzési Bizottság ez év május elsején ismételten megrendezi a „Szenteltessék meg a motorod!” elnevezésű programját – tájékoztatott a police.hu.

A motoros felvonulással, szentmisével és áldással, illetve tréninggel színesített program célja – a motoros szentmise és áldás segítségével – a motoros közösség tudatos lelki formálása, a hit segítségével a balesetmentes közlekedés hangsúlyozása, továbbá a közlekedési kultúra fejlesztése.

Az eseményen a motorosok a tréning során, a gyakorlati feladatok segítségével új vezetéstechnikai tapasztalatokat szerezhetnek, illetve a szimulációs gyakorlatok által a készségeiket és képességeiket is fejleszthetik.

Az esemény május 1-én, hétfőn a Kossuth téren történő 9 órási gyülekezéssel kezdődik, majd a városon keresztül zajló motoros felvonulást követően 10.30-tól lesz a Belvárosi templomban a motoros szentmise és motorszentelés. Ezt követően a Volánbusz Zrt. Nagysándor József úti telephelyén 15 óráig tartanak a tréningek az ügyességi pályán. A tréningen történő részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött , és csak az első harminc jelentkező vehet részt a képzésen ([email protected]). Jelentkezési határidő: 2023. április 21. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában