Zagyvarékas

2023.04.03. 12:30

Nyomtalanul eltűnt „Kukori és Kotkoda”, de megkerültek, mielőtt fazékba kerültek volna

Az illető állítása szerint még soha nem vetemedett ilyen cselekedetre, de hogy miért vitte magával az aprójószágokat, arra nem adott elfogadható magyarázatot.

M. G.

Forrás: Illusztráció

Fotó: Shutterstock.com

A Jász-Nagykun-Szolnok Vármegyei Rendőr-főkapitányság sajtóosztályának közleménye szerint egy zagyvarékasi lakos az elmúlt héten azért tett bejelentést a rendőrségre, mert április 1-jén az esti órákban elvesztek, s talán valaki elvitte az udvaron kapirgáló tyúkját és kakasát.

A település körzeti megbízottja még az esti órákban ellenőrzött egy 35 éves helyi lakost, akinek a hóna alatt egy tyúk és egy kakas lapult.

A szálak hamar összeértek: a szárnyasok visszakerültek a tulajdonoshoz, míg a jogsértőt lopás vétség elkövetése miatt gyanúsítottként hallgatták ki a nyomozók. Az illető állítása szerint még soha nem vetemedett ilyen cselekedetre, de hogy miért vitte magával az aprójószágokat, arra nem adott elfogadható magyarázatot.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában