Verseny

2023.05.09. 07:00

Díjazták a rendőrök a legügyesebb bringás diákokat a Jászkunságban

Kerékpáros tudásukról adhattak számot a gyerekek Jász-Nagykun-Szolnok vármegyében.

Mészáros Géza

A diákok élvezték a megmérettetést

Forrás: Police.hu

A múlt héten rendezte meg a Jász-Nagykun-Szolnok Vármegyei Rendőr-főkapitányság Balesetmegelőzési Bizottsága a „Ki a mester 2 keréken?”, valamint a „Kerékpáros Iskola Kupa” elnevezésű versenyek vármegyei döntőjét a szolnoki RepTárban. Az alsó- és felső tagozatos gyermekek a korosztályuknak megfelelő KRESZ-tesztlapok által bizonyították elméleti tudásukat, majd a kerékpáros pályán mutathatták meg milyen ügyesek. A nap végén a legjobbak éremmel és oklevéllel térhettek haza. Az eseményekről a vármegyei rendőr-főkapitányság sajtóosztálya tájékoztatta hírportálunkat.

DÍJAZOTTAK

Ki a mester 2 keréken?” – lányok: 1. Bálint Hanna (Szent István Sport Általános Iskola, Jászberény), 2. Bagi Lili (Szandaszőlősi Általános Iskola, Szolnok), 3. Tóth Anna Erika (Petőfi S. Általános Iskola, Túrkeve); – fiúk: 1. Lódi Zsombor (Szandaszőlősi Általános Iskola, Szolnok), 2. Tánczos Ákos (Szandaszőlősi Általános Iskola, Szolnok), 3. Hollósi Imre (Petőfi Sándor Általános Iskola, Túrkeve).

A kerékpáros pálya
Forrás: Police.hu

„Kerékpáros Iskola Kupa” – lányok: 1. Sárik Tímea (Kőrösi Csoma S. Általános Iskola, Szolnok), 2. Matók Edina (Jászboldogháza), 3. Kocsis Viktória (Tiszakürt); – fiúk: 1. Oldal Máté (Szent István Sport Általános Iskola, Jászberény), 2. Gulyás Péter (Jászboldogháza), 3. Virág Máté (Szandaszőlősi Általános Iskola, Szolnok).

A „Ki a mester 2 keréken?” verseny első helyezettjei képviselik vármegyénket május 24-én a Budapesten megrendezésre kerülő országos versenyen.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában