Képekkel frissítve

2023.05.20. 10:29

Halálos vonatgázolás történt Szolnokon

Egy intercity gázolt el egy férfit Szolnokon május 20-án délelőtt. A vonat utasaiért mentesítő járat érkezett.

Rimóczi Ágnes

Ez az InterCity vonat gázolta el a férfit Szolnokon, a Véső út közelében

Fotó: Molnár Róbert

Frissítve 10.42:

A MÁV-csoport információi szerint a baleseti helyszínelés ideje alatt – ami várhatóan délig tart – Szolnok és Újszász között csak egy vágányon haladhatnak a vonatok. 

– A Budapest-Újszász-Szolnok-Békéscsaba, a Hatvan-Szolnok és a Szolnok-Vámosgyörk vonalon 15-30, esetenként 30-40 perccel nőhet a menetidő – közölték az illetékesek.

A szerelvény üresen áll a nyílt pályán, az utasokat mát tovább szállították
Fotó: Molnár Róbert

Korábban írtuk:

Elgázolt egy embert a Budapest felől érkező Hargita InterCity Szolnokon, a Fenyő utcánál. Ahogy arról a katasztrófavédelmi igazgatóság hírportálunkat tájékoztatta, a vonat utasaiért mentesítő járat érkezik, a szolnoki hivatásos tűzoltók a biztonságos átszállásban nyújtanak segítséget. A szerelvényen körülbelül nyolcvanan utaztak.

A hírt a rendőrség is megerősítette. 

– Május 20-án délelőtt kilenc óra után öt perccel érkezett a bejelentés, miszerint elgázolt egy férfit egy Budapest felől érkező intercity vonat Szolnoknál a nyílt pályán. 

A hetven év körüli idős férfi elhalálozott – mondta el érdeklődésünkre Sipos-Kácsor Andrea, a Jász-Nagykun-Szolnok Vármegyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában