Képekkel frissítve

2023.05.22. 12:16

Kigyulladt egy melléképület Kenderesen

A tűz a főépületre nem terjedt át.

Rimóczi Ágnes

A tűzoltók megakadályozták a főépület károsodását

Forrás: Karcag HTP

FRISS 15:11:

A Jász-Nagykun-Szolnok Vármegyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság tájékoztatása szerint a tűzben az épületben tárolt felhalmozott tárgyak égtek, a lángok pedig a tetőszerkezetre is átterjedtek. – A karcagi hivatásos és a kisújszállási önkormányzati tűzoltók légzésvédelem mellett avatkoztak be, és megakadályozták a főépület károsodását. Az ingatlanban élő tíz ember otthonában maradhatott –tájékoztatta hírportálunkat Németh Ádám, a katasztrófavédelmi igazgatóság sajtószóvivője

A kigyulladt melléképület
Forrás: Karcag HTP


 

FRISS – 13:20:

A vármegyei katasztrófavédelmi igazgatóság tájékoztatása szerint a karcagi hivatásos és a kisújszállási önkormányzati tűzoltók négy vízsugárral eloltották a lángokat Kenderesen, ahol egy hatvan négyzetméteres, lakóépülettel egybeépített melléképület égett a József Attila úton. A tűz a főépületre nem terjedt át. Az egységek jelenleg az utómunkálatokat végzik.

Korábban írtuk:

Kigyulladt egy lakóházzal egybeépített, hatvan négyzetméter alapterületű melléképület Kenderesen, a József Attila úton hétfőn délelőtt, tájékoztatta hírportálunkat a katasztrófavédelmi igazgatóság. 

– A karcagi hivatásos és a kisújszállási önkormányzati tűzoltók négy vízsugárral oltják a lángokat – közölték az illetékesek nem sokkal dél előtt.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában