Kihallgatták a duót

2023.06.15. 15:30

Egy jászkiséri udvaron bukkant fel a jászladányi „kaszás”, de gyorsan lebukott a társával együtt

A jászladányi rendőrök még aznap kihallgatták a gyanúsítottakat, és visszaadták az ellopott értékeket – köztük a fűkaszával – a tulajdonosnak.

Mészáros Géza

Forrás: Illusztráció

Fotó: Shutterstock.com

Egy jászkiséri illető tett bejelentést a rendőrségre, miután június 14-én dél körül ismeretlen tettes az udvara melléképületébe bement, és onnan egy benzinmotoros fűkaszát és egy láncfűrészt tulajdonított el – tájékoztatta hírportálunkat a Jász-Nagykun-Szolnok Vármegyei Rendőr-főkapitányság.

A rendőrök rövid adatgyűjtést követően megállapították a feltételezett elkövetők személyazonosságát. A 24 és 37 éves jászladányi lakosokat elfogták és előállították a Jászladányi Rendőrőrsre, majd lopás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki őket.

Az ellopott tárgyakat a rendőrök még aznap visszajuttatták a tulajdonoshoz
Forrás: Police.hu

A fiatalabb bűnelkövető lakcímén végrehajtott kutatás során az értékeket megtalálták és lefoglalták a nyomozók. A fűkaszát és a láncfűrészt a tulajdonos pedig még aznap visszakapta. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában