Felhívás

2023.07.13. 15:50

A rendőrség még mindig keresi az újszászi tizenéves lányt

Egy eltűnt lányt keres a rendőrség, a szolnoki rendőrök a lakosság segítségét kérik.

Rimóczi Ágnes

Forrás: Illusztráció

Fotó: Shutterstock.com

A Szolnoki Rendőrkapitányság eltűnés miatt keresi a 14 éves Ganyi Mária Katalint. A Jász-Nagykun-Szolnok Vármegyei Rendőr-főkapitányság tájékoztatása szerint az újszászi lány június 15-én a reggeli órákban otthonából ismeretlen helyre távozott, és azóta is ismeretlen helyen tartózkodik. Felkutatására tett intézkedések ez idáig eredményre nem vezettek. Ganyi Mária Katalin 160 centiméter magas, normál testalkatú, hosszú barna hajú, barna szemű. Eltűnésekor viselt ruházata nem ismert.

– Kérjük, hogy aki a képeken látható Ganyi Mária Katalint felismeri, vagy a tartózkodási helyéről információval rendelkezik, jelentkezzen személyesen a Szolnoki Rendőrkapitányságon, vagy hívja a 06-56-501-600 telefonszámot. Névtelensége megőrzése mellett tehet bejelentést a nap 24 órájában elérhető 06-80-555-111 Telefontanú zöldszámán, illetve a 112-es díjmentes segélyhívó számon is – áll a rendőrség felhívásában.

Ganyi Mária Katalin
Forrás: police.hu

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában