Bűntény

2023.08.30. 14:38

Az arcátlanság teteje: még a térfigyelő kamerát is ellopták a tolvajok Jászfényszarun

Egyebek mellett használati tárgyak és egy térfigyelő kamera ellopásával gyanúsítja a rendőrség azt a két jászfényszarui férfit, akik közül az egyiket őrizetbe vettek. A jászsági nyomozók előterjesztést tettek letartóztatására.

Hartai Gergely

Forrás: police.hu

A jászberényi nyomozók több bűncselekménnyel is gyanúsítanak két jászfényszarui férfit – közölte hírportálunkkal András Hunor Lehel, a Jász-Nagykun-Szolnok Vármegyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense.

Mint megtudtuk, a gyanú szerint egy 19 éves jászfényszarui lakos és 21 éves társa július 13-ára virradóra betört egy helyi ingatlanba, ahonnan használati tárgyakat és az épület térfigyelő kameráját vitték el. A két elkövető augusztus 18-án éjjel egy jászfényszarui pékségbe és a mellette lévő fagyizóba hatolt be, majd onnan különböző élelmiszereket és számítástechnikai felszereléseket akartak lopni, de megzavarták őket, így az összekészített holmikat hátrahagyva elmenekültek. Szintén a két férfi gyanúsítható azzal, hogy augusztus végén bejutottak egy jászfényszarui családi házba, és onnan pénzt és telefontöltőt tulajdonítottak el. A 19 éves férfi júliusban a helyi temetőből egy síremlékről mécseseket vett el, ezzel együtt ötrendbeli lopással gyanúsítható.

A jászsági nyomozók, kihallgatásukat követően, a fiatalabb férfit őrizetbe vették, és előterjesztést tettek letartóztatására.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában