Frissítve

2023.08.18. 08:24

Drámai tűzeset Jászkarajenőn: a lángok martalékává vált egy családi ház

A tűz átterjedt a tetőre, és a felhalmozott lomokon keresztül egy melléképületre is.

Köllő Judit

Forrás: Illusztráció

Fotó: Shutterstock.com

FRISS – 9:20:

A Pest Vármegyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság tájékoztatása szerint az egységek eloltották a tüzet. A nyolcvan négyzetméteres épület teljesen kiégett. A tűz a felhalmozott lomokon keresztül átterjedt egy száz négyzetméteres melléképületre is. A ceglédi és a szolnoki hivatásos tűzoltók a katasztrófavédelmi műveleti szolgálat irányítása mellett nyolc vízsugárral körülhatárolták, majd eloltották a lángokat. Egy ceglédi vízszállító is segítette a munkát. Az egységek két propánbutángáz-palackot, két szén-dioxid-palackot, egy oxigénpalackot kihoztak az épületekből. Jelenleg az utómunkálatok zajlanak.

Korábban írtuk:

Kigyulladt egy családi ház pénteken reggel Jászkarajenőn, a Táncsics Mihály utcában – tájékoztatta hírportálunkat a Pest Vármegyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság. A tűz átterjedt a tetőre, és a felhalmozott lomokon keresztül egy melléképületre is. A ceglédi és a szolnoki hivatásos tűzoltók hét vízsugárral oltják a lángokat. Az egységek egy gázpalackot kihoztak az épületből, kettőt még hűteni kell.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában