Bűntett

2023.08.28. 12:30

Kalapáccsal verte agyon rokonát a miklósi férfi

A város egyik elhagyatott területén találták meg annak a féfinak a holttestét, akit előző este saját rokona vert agyon egy kalapáccsal Törökszentmiklóson.

Molnár-Révész Erika

Forrás: Police.hu

Még augusztus 18-án, a kora esti órákban vitázott össze rokonával egy törökszentmiklósi férfi, aki a vita hevében kalapáccsal verte fejbe áldozatát. Bár a bántalmazó mentőt hívott a sérülthöz, de az nem várta meg a mentőszolgálat kiérkezését, elment a helyszínről. A sértett holttestét másnap délben a város egyik füves-bokros, elhagyatott területén találták meg.

– A rendőrök az adatok alapján bűncselekmény gyanúja miatt előállították a 34 éves férfit a Törökszentmiklósi Rendőrkapitányságra, kihallgatásán beismerte tettét. A Jász-Nagykun-Szolnok Vármegyei Rendőr-főkapitányság nyomozói őrizetbe vették. Az előzetes igazságügyi orvos szakértői vélemény szerint az elszenvedett koponyasérülés és a sértett halála között ok-okozati összefüggés állapítható meg. A bíróság elrendelte a férfi letartóztatását – tájékoztatott Mári Ilona alezredes, a Jász-Nagykun-Szolnok Vármegyei Rendőr-főkapitányság szóvivője. Hozzátette, a főkapitányság halált okozó testi sértés miatt folytat eljárást.  

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában