Képpel frissítve

2023.09.08. 14:59

Autó és motor ütközött pénteken Szolnok belvárosában

Megsérült a motoros abban a balesetben, ami péntek délután történt a Szolnok Ispán körúton.

Molnár-Révész Erika

A baleset helyszíne

Forrás: Police.hu

Frissítve 09.11. 8:05:

Egy törökszentmiklósi lakos közlekedett kocsival szeptember 8-án 14 óra 10 perckor Szolnok belterületén, az Ispán körút párhuzamos közlekedésre alkalmas úttestjének külső forgalmi sávjában, a Pólya Tibor út irányába. 

Haladása során a belső forgalmi sávba kívánt átsorolni, későbbi megfordulási manőver végrehajtása miatt, de sávváltása során nem biztosított elsőbbséget a vele azonos irányban a belső forgalmi sávban közlekedő motorkerékpáros részére, és összeütköztek. 

A baleset következtében – az elsődleges orvosi vélemény szerint – a motoros 8 napon belül gyógyuló sérülést szenvedett – tájékoztatott András Hunor Lehel százados.

Korábban írtuk:

Egy autó és egy motor ütközött össze péntek délután a Szolnok Ispán körúton, a kétszer két sávos utat a mentés és helyszínelés idejére félpályán lezárták, nem sokkal három óra előtt már zavartalanul haladhatott a forgalom – tájékoztatott Mári Ilona alezredes, a Jász-Nagykun-Szolnok Vármegyei Rendőr-főkapitányság szóvivője. Hozzátette, az eset körülményeit jelenleg még vizsgálják. 

Információink szerint a balesetben a motoros könnyű sérüléseket szenvedett. 


 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában