Ellenőrzések

2023.09.05. 06:55

Bajban a rosszfiúk: több szolgálatot vállalnak a földvári polgárőrök

Növeli a gyalogos és segédmotorkerékpáros szolgálatok számát a földvári polgárőrség. Gazdaságosabbá válhat az egyesület működése, hiszen így csökkennek a kiadások.

Pakainé Pusztai Nóra

Éjszaka többször ellenőrzik a homoki szőlőket és a vasútállomást a földvári polgárőrök

Forrás: Beküldött fotó

Az év második felében növelték a gyalogos és segédmotorkerékpáros szolgálatokat a helyi polgárőrök.

– Az egyesület vezetősége a takarékosság és a közbiztonsági járőr szolgálat hatékonysága miatt döntött így – tudtuk meg Kecse Lászlótól, a Tiszaföldvár Városi Polgárőr Egyesület elnökétől.

A segédmotoros polgárőrökkel főleg nappal és a kora esti órákban találkozhatnak a tiszazugi városban.

– A gyors és kis helyen történő közlekedési lehetőségek miatt a segédmotorkerékpáros polgárőr szolgálatok a Homoki szőlős területeken az úgynevezett pászták közötti utakon hatékonyak – tette hozzá.

Sűrítik a segédmotorkerékpáros szolgálatot a földvári polgárőrök
Forrás: Beküldött fotó

A gyalogos szolgálatot az esti és éjszakai órákban sűrítik a homoki vasútállomáson is. A polgárőrök hetente több alkalommal előre nem meghatározott időszakokban járják majd a várost.

– Ezekkel a bűnmegelőzési szolgálatok ellátásával az egyesület működése gazdaságosabbá válhat, mivel a technikai eszközök működésére fordított kiadások összege csökkenhet – fogalmazott Kecse László

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában