Drograzzia

2023.09.14. 13:58

Fegyverarzenállal védték a kábítószert a karcagi dílerek, de hiába, rajtuk ütöttek a rendőrök – galériával

Pénzt, pisztolyokat és arany ékszereket is találtak a rendőrök annál a két karcagi drogdílernél, akikre szerdán csaptak le a vármegyei egyenruhások. Az egyik helyszínen valóságos fegyverarzenált találtak...

Molnár-Révész Erika

A kutatás során több gáz-riasztó fegyvert, légfegyvert, mérlegeket és droggyanús anyagot találtak a rendőrök

Forrás: Police.hu

Újabb dílerekre csaptak le vármegyei rendőrök, a minapi, jászkiséri rajtaütés után ezúttal két karcagi, egymástól függetlenül tevékenykedő férfit vettek őrizetbe. 

Füst, valamint kristály nevű szerrel látta el a fogyasztókat a gyanú szerint az a 24, illetve 27 éves férfi, akiket szerdán fogtak el a rendőrök Karcagon. A dílerek, akik kamerákkal, gáz-riasztó fegyverekkel is védték a kábítószert és az ebből származó vagyont, azt hitték, hajnalban vevők kopogtatnak, de óriásit tévedtek...

– A nyomozók mindkettőjüket kábítószer-kereskedelem bűntettének megalapozott gyanúja miatt kihallgatták, őrizetbe vették őket, és kezdeményezték letartóztatásukat. A lakásukon tartott kutatás során több gáz-riasztó fegyvert, légfegyvert, mérlegeket és droggyanús anyagot találtak a rendőrök. De volt ott még pénz, több mobiltelefon, tablet, laptop, óra, arany ékszer és egy gépjármű is, ezeket mind lefoglalták – tájékoztatott András Hunor Lehel százados, a Jász-Nagykun-Szolnok Vármegyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában