Elfogás

2023.09.13. 11:13

Éppen „cuccot mért” vásárlóinak a jászkiséri díler, amikor rajtaütöttek a rendőrök, fegyvert is találtak nála

Pont egy üzletet bonyolított a lakásán egy jászkiséri díler, amikor rajtaütöttek a Jászberényi Rendőrkapitányság egyenruhásai. A rendőrök elfogták és őrizetbe vették.

Rimóczi Ágnes

Az elkövető

Forrás: Police.hu

Könnyű pénzkereseti lehetőséget keresve új pszichoaktív anyaggal kereskedett egy 47 éves jászkiséri férfi az idei évben. Az általa kiporciózott adagokat 1000 forintért értékesítette a településen, volt, hogy 18 év alattiaknak is. Anyagi haszonszerzésre törekedve olyan is előfordult, hogy bűncselekményből származó tárgyakat vett át a vevőktől és kábítószert adott cserébe. A férfit a napokban elfogták.

A kiporciózott adagokat 1000 forint/pakk áron értékesítette
Forrás:  Police.hu

– A jászsági rendőr kollégák szeptember 12-én elfogták és előállították a rendőrkapitányságra jogsértőt. A nyomozók pénzmosás és új pszichoaktív anyaggal visszaélés bűntette miatt kihallgatták, őrizetbe vették és kezdeményezik letartóztatását – számolt be hírportálunknak András Hunor Lehel. – A lakásán tartott kutatáskor készpénzt, mérlegeket, gáz-riasztó fegyvereket és kábítószer gyanúját keltő anyagot foglaltak le a rendőrök.

– Az előzetes szakvélemény alapján a lefoglalt szer új pszichoaktív anyagnak minősül – hangsúlyozta a Jász-Nagykun-Szolnok Vármegyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense.

Fegyvereket is lefoglaltak a rendőrök
Forrás: Police.hu 

Az ügy „pikantériája”, hogy rajtaütéskor éppen négy vásárló tartózkodott nála.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában