Hét nap mérlege

2023.09.12. 11:30

Tízmilliókat kaszált a rendőrség egy hét alatt: hétszáz gyorshajtó kapott drága fotót a Jászkunságban

A Jász-Nagykun-Szolnok vármegyei rendőrök az elmúlt héten összesen tizenegy ittas járművezetővel szemben kezdeményeztek eljárást. Közülük tíz sofőr gépi meghajtású járművel közúton, míg egy a vízen közlekedett alkoholos befolyásoltság alatt.

Mészáros Géza

Illusztráció

Forrás: MW archív

Fotó: Huszár Márk

A forgalom-ellenőrzők pedig összesen 713 gépkocsit mértek be az elmúlt héten, melyek vezetői túllépték a megengedett sebességet. A vármegye illetékességi területén tizenöt személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset miatt intézkedtek a rendőrök, amiből hét súlyos, nyolc pedig könnyű sérüléssel járt – tájékoztatott András Hunor Lehel százados.

A Jász-Nagykun-Szolnok Vármegyei Rendőr-főkapitányság felhívja a közlekedők figyelmét, hogy tartsák be a szabályokat, ne vezessenek ittas vagy bódult állapotban!

A közlekedésbiztonsági helyzet további javítása, valamint a baleseti szempontból kiemelt szabályszegések visszaszorítása érdekében a rendőrök folyamatosan hajtanak végre különböző közlekedésrendészeti akciókat. Az ellenőrzésekkel a rendőrség célja a baleseti kockázat és a balesetek számának csökkentése...

...és hogy mindenki hazaérjen!

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában