Adatok

2023.10.09. 15:00

Az elmúlt héten 10 balesetben intézkedtek a jászkunsági rendőrök

A vármegyei rendőrök az elmúlt héten tíz, személyi sérüléssel járó baleset helyszínén intézkedtek, valamint öt ittas járművezetőt szűrtek ki a forgalomból.

Rimóczi Ágnes

Forrás: Illusztráció

Fotó: Shutterstock.com

A Jász-Nagykun-Szolnok Vármegyei Rendőr-főkapitányság munkatársai folyamatosan hajtanak végre különböző közlekedésrendészeti akciókat. Az elmúlt héten is zajlottak ilyen akciók, melyek során az egyenruhások öt ittas sofőrrel szemben kezdeményeztek eljárást. 

– Közülük néggyel szemben büntető-, míg egy ellen közigazgatási eljárást kezdeményeztek 0 közölte hírportálunkkal Mári Ilona alezredes. A Jász-Nagykun-Szolnok Vármegyei Rendőr-főkapitányság szóvivőjétől megtudtuk: a forgalom-ellenőrzők 665 gépkocsit mértek be, melyek túllépték a megengedett sebességet. 

A vármegye illetékességi területén 10, személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset miatt intézkedtek a rendőrök, amiből egy halálos kimenetelű volt, hét könnyű-, kettő pedig súlyos sérüléssel járt 

– tette hozzá a szóvivő.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában