Látogatás

2023.10.29. 08:00

Bilincs kattant a szolnoki általános iskolások kezén

Három szolnoki általános iskola diákjainak mutatták meg közelebbről a helyi rendőrök a mindennapi munkájukat, a felszerelésekkel is megismerkedhettek.

Pakainé Pusztai Nóra

Nagy sikere volt a rendőrök által használt szolgálati eszközöknek a diákok körében

Forrás: Police.hu

A Szolnoki Rendőrkapitányság munkatársai három helyi iskola tanulóinak biztosítottak lehetőséget az elmúlt napokban, hogy látogatást tegyenek az épületben. 

– A Szandaszőlősi, a Kodály Zoltán és a Szegő Gábor Általános Iskola diákjai a nap folyamán betekintést nyertek a közrendvédelmi és a közlekedésrendészeti szakterület tevékenységébe – írja a police.hu.

A gyerekek jól érezték magukat a látogatás során
Forrás: Police.hu

A nebulók megnézték a tevékenység-irányítási központot, kiemelt figyelmet kapott a 112-es segélyhívó szám használata. 

– Nagy sikere volt a gyermekek körében a rendőrök által használt szolgálati eszközöknek, felszereléseknek, valamint a szolgálati gépjárműveknek – közölték. Hozzátették: a nagyobb diákok közül többen fontolgatják a rendőri hivatás választását, így ez a látogatás remek lehetőség volt számukra, hogy közelebbről és kötetlenebb formában is megismerkedjenek a rendőrség munkájával.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában