Éjjel is dolgozott

2023.10.26. 16:20

Egymillió forintot érő zsákmány se jött össze a tizenhárom lopásból a tiszabői tolvajnak

Igaz, volt hogy csak egy zsák cement meg pár szerszám került a keze ügyébe.

Köllő Judit

Forrás: police.hu

Egy tiszabői lakos tett bejelentést arról, hogy október 25-én éjszaka negyed háromkor egy ismeretlen bement az otthonába és elvitt 5000 forintot, valamint eltulajdonított egy aranyozott fülbevalót is, tájékoztatta hírportálunkat a Jász-Nagykun-Szolnok Vármegyei Rendőr-főkapitányság. 

Az egyenruhások a helyszíni adatgyűjtést követően rövid időn belül azonosították a bűncselekmény elkövetésével gyanúsított férfit. Időközben azonban kiderült, hogy egy másik tiszabői családi ház teraszáról egy DVD-lejátszót és egy kerékpárt is eltulajdonítottak, valamint a szomszédos ingatlanból egy zsák cementnek és kéziszerszámoknak is nyoma veszett. 

Felmerült a gyanú, hogy mindhárom bűncselekményt ugyanaz a személy követett el, így a rendőrök előállították a tiszabői férfit és gyanúsítottként kihallgatták. Ezt követően megállapították, hogy a 26 éves gyanúsított ellen már van folyamatban eljárás, így a kunhegyesi rendőrök egyesítették az ügyeket. Immár 13 rendbeli, az elmúlt 5 hónapban elkövetett vagyon elleni bűncselekmény róható a férfi terhére, melyekkel összességében több mint egymillió forint kárt okozott.

A nyomozók őrizetbe vették a tiszabői férfit és kezdeményezték letartóztatását.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában