Polgárőrség

2023.10.12. 13:30

Helyi lakosok vigyázzák a miklósi szegregátum nyugalmát

Négy, helyben lakó polgárőr vigyázza szeptembertől a rendet Törökszentmiklós keleti városrészében. A szolgáltatást a közbiztonság megerősítése céljából indította a Törökszentmiklósi Városi Polgárőr Egyesület.

Molnár-Révész Erika

Ebben a keleti városrészben álló közösségi házban működik a polgárőrség új irodája Törökszentmiklóson

Forrás: Beküldött fotó

Szeptember elsején nyitotta meg a város keleti részében álló közösségi házban új szolgálati helyiségét a törökszentmiklósi polgárőrség a környékbeli lakosság számára. 

Azzal a nem titkolt szándékkal indítottuk ezt az új szolgáltatást, hogy a város közbiztonságának javítása érdekében ott fogadják a polgárőrök a bűncselekményekkel kapcsolatos bejelentéseket

 – tájékoztatott Kolozsi József, a Törökszentmiklósi Városi Polgárőr Egyesület elnöke. 

Mint elmondta, az irodában a keleti városrészben élő polgárőrök teljesítenek szolgálatot. 

– Egy polgárőr az irodában veszi fel a panaszokat, kettő pedig a környéket járja kerékpárral, vagy gyalog, de elkísérik a postást is, amikor arra jár – mondta az elnök. Hozzátette, a lakossági panaszokat, információkat minden pénteken, szombaton, vasárnap, illetve ünnepnapokon este 18-tól 20 óráig fogadják. Emellett napközben hétfőtől-péntekig a Bethlen G. út 2/A. szám alatti irodában is tehetnek bejelentést a lakosok. Az így kapott panaszokat, információkat a Törökszentmiklósi Rendőrkapitánysággal is egyezteti a polgárőrség.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában