Akcióban a egyenruhások

2023.10.24. 16:16

Siralmas a helyzet: egy hét alatt14 közlekedési balesetben sérültek meg emberek a Jászkunságban

Egy hét leforgása alatt több, mint 600 gyorshajtót szűrtek ki a forgalomból, valamint hat ittas sofőrt is lefüleltek mút héten a vármegyében, emellett 14 személyi sérüléssel járó baleset is történt. A lehangoló statisztika miatt a jövőben is folyamatos ellenőrzésekre kell számítani.

Molnár-Révész Erika

Forrás: Illusztráció

Fotó: Shutterstock.com

A rendőrök 602 gyorshajtót, és hat ittas gépjárművezetőt szűrtek ki a forgalomból egy hét leforgása alatt a vármegyében.

– Az elmúlt héten az egyenruhások hat ittas sofőrrel szemben kezdeményeztek eljárást, illetve tizenegy személyi sérüléssel járó baleset helyszínén intézkedtek. A forgalom-ellenőrzők 602 gépkocsit mértek be, melyek túllépték a megengedett sebességet, továbbá 245 kerékpárost ellenőriztek, akik közül 24 esetben állapítottak meg valamilyen szabálysértést – tájékoztatott András Hunor Lehel százados, a Jász-Nagykun-Szolnok Vármegyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense. 

Hozzátette, a Jász-Nagykun-Szolnok Vármegyei Rendőr-főkapitányság munkatársai a jövőben is folyamatosan tartanak majd különböző közlekedésrendészeti akciókat a biztonsági helyzet további javítása, valamint a baleseti szempontból kiemelt szabályszegések visszaszorítása érdekében.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában