Razzia

2023.10.13. 13:56

Újabb rajtaütés: csaknem egy egész ágyat betöltöttek a lebukott karcagi drogbanda tíz- és húszezresei - videóval

Újabb drogdílerekre csaptak le a rendőrök Jász-Nagykun-Szolnok vármegyében. Ezúttal Karcagon fogtak el négy férfit, akik a gyanú szerint hónapok óta terítették a környéken a pszichoaktív drogokat.

Molnár-Révész Erika

Láthatóan jól éltek a drogkereskedelemből a karcagi dílerek, rengeteg készpénz került elő a házkutatás során

Forrás: Police.hu

Október 11-én, vagyis szerdán csaptak le a karcagi rendőrök a Jász-Nagykun-Szolnok Vármegyei Rendőr-főkapitányság Tisza MEKTO bevetési egységével egy összehangolt akció keretében, melynek során előállítottak három nőt és négy férfit.

A rendőrök összehangolt akció keretében csaptak le
Forrás: Police.hu

– A megalapozott gyanú szerint ezek a karcagi lakosok 2022. december 1-je óta a városban és a környező településeken élőknek árultak új pszichoaktív anyagot. A rendőrök a kutatás során arany ékszereket, műszaki cikkeket, mobiltelefonokat és kábítószergyanús anyagot foglaltak le – tájékoztatott Mári Ilona alezredes, a Jász-Nagykun-Szolnok Vármegyei Rendőr-főkapitányság szóvivője.

A rendőrségi felvételeken látszik, a dílerek igencsak jól kerestek az üzlettel, a vastag arany ékszerek mellett a lakásban megtalált és lefoglalt bankjegyek, 10 és 20 ezresek csaknem egy egész ágyat beterítettek.

A rendőrök ékszereket is lefoglaltak
Forrás: Police.hu

A karcagi rendőrök a három nőt és a négy férfit gyanúsítottként ki is hallgatták új, pszichoaktív anyaggal való kereskedés miatt. Majd a férfiakat őrizetbe vették, és kezdeményezték előzetes letartóztatásukat.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában