Baleset

2023.10.04. 09:39

Vészfékezés után pótkocsinak csapódott egy teherautó Jászapátin

Előzés közben későn vette észre a teherautó vezetője, hogy előtte a mezőgazdasági vontató balra kanyarodna. Elrántotta a kormány és nekicsapódott a pótkocsinak Jászapátin kedden déltájban.

Pakainé Pusztai Nóra

A baleset helyszíne

Forrás: Police.hu

Ahogy arról korábban beszámoltunk, egy szolnoki lakos közlekedett teherautóval kedden dél körül a 3227-es számú úton, Jászapátiból Jászkisér felé. 

– A balra kanyarodási szándékát jelző mezőgazdasági vontatóból és a hozzákapcsolt pótkocsiból álló járműszerelvényt szabálytalanul a bal oldalról kívánta megelőzni. A sofőr a manővere veszélyességét felismerve vészfékezett és jobbra kormányozta a járművet, majd nekiütközött a pótkocsi hátuljának – részletezte az esetet András Hunor Lehel, a Jász-Nagykun-Szolnok Vármegyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense 

Mint megtudtuk, a baleset következtében – az elsődleges orvosi vélemény szerint – a teherautó vezetője 8 napon túl gyógyuló sérülést szenvedett.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában