Pályamunka

2023.10.23. 09:30

Videópályázatot hirdetett középiskolásoknak a rendőrség

Neked miért fontos? címmel hirdetett videópályázatot a rendőrség. A pályaművekben azt kell részletezniük a fiataloknak, miért tartják fontosnak a biztonsági öv használatát.

Hartai Gergely

Forrás: Illusztráció

Fotó: Shutterstock.com

A Jász-Nagykun-Szolnok Vármegyei Rendőr-főkapitányság Baleset-megelőzési Bizottsága Neked miért fontos? címmel videópályázatot hirdet középiskolás diákok részére – közölte hírportálunkkal Mári Ilona, a vármegyei rendőr-főkapitányság szóvivője.

Mint megtudhattuk, a maximum 40 másodperces pályaművekben azt kell megjeleníteni, hogy a film készítője mit gondol a biztonsági öv használatáról, miért tartja azt fontosnak, valamint mit jelent számára az övhasználat.

Az elkészített pályamunka feltölthető a felhőbe, ebben az esetben a linket kell megküldeni üzenetben a bizottság közösségi oldalára, de személyesen is beadható bármilyen adathordozón a Szolnok, Baross Gábor u. 39. szám alatt található főkapitányságon.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában