Sötét titok

2023.11.27. 17:25

Az alattyáni anya nem is sejtette, milyen rettenetes dolog lapul fia övtáskájában

Édesanyja alattyáni albérletében töltötte az éjszakát egy fiatal férfi, aki hálaképpen meglopta. Az övtáskájából később, egy átlátszó pakkban 26,5 gramm fehér port foglaltak le a nyomozók, őrizetbe vették és kezdeményezték a letartóztatását.

Pakainé Pusztai Nóra

Illusztráció

Forrás: Shutterstock.com

Egy fiatal férfi megkérte édesanyját, hadd töltse albérletében az éjszakát november 26-án. Az anya megengedte ezt annak ellenére, hogy fia korábban többször meglopta őt.

– Reggel a férfi kivett 3000 forintot az anyja pénztárcájából, aki miután észrevette, rögtön kérdőre is vonta. A gyanúsított erre megfenyegette és szidalmazta anyját – tájékoztatott az esetről a Jász-Nagykun-Szolnok Vármegyei Rendőr-főkapitányság.

A gyanúsított öccse édesanyja védelmére kelt, azonban a tettes a pénz megtartása miatt továbbra is megöléssel fenyegette családtagjait és lökdöste őket. A csetepaténak a főbérlő megérkezése vetett véget.

– A gyanúsított távozott a helyszínről, a bejelentést követően a délutáni órákban fogták el a járőrök. A férfi övtáskájából, átlátszó pakkban 26,5 gramm fehér port foglaltak le a nyomozók, ezért ellene új pszichoaktív anyaggal visszaélés bűntette miatt is nyomoz a rendőrség – közölték.

A 28 éves férfit rablás bűntett miatt gyanúsítottként hallgatták ki, azonban nem tett vallomást. A nyomozó hatóság a férfit őrizetbe vette és kezdeményezte letartóztatását.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában