Megelőzés

2023.11.21. 19:00

Rendőrök lepték el a szolnoki iskola épületét

A diákok a rendőrök munkaeszközeivel ismerkedtek.

Mészáros Géza

A rendőrök az életkori sajátosságok figyelembevételével interaktív beszélgetést folytattak a közlekedésről, az általános iskolásokra leselkedő veszélyekről

Forrás: Jász-Nagykun-Szolnok Vármegyei Rendőr-főkapitányság

A szolnoki diákok változatos és interaktív délelőtt részesei voltak a Szent Tamás Görögkatolikus Óvoda és Általános Iskolában. Az eseményről a Jász-Nagykun-Szolnok Vármegyei Rendőr-főkapitányság sajtóosztálya számolt be hírportálunknak.

A Jász-Nagykun-Szolnok Vármegyei Rendőr-főkapitányság baleset-megelőzési munkatársai november 21-én a szolnoki Szent Tamás Görögkatolikus Óvoda és Általános Iskolában jártak. A színes és mozgalmas délelőttön a tanulók bepillantást nyertek a rendőrség munkájába. A diákok körében nagy sikere volt a rendszeresített eszközök bemutatójának.

A rendőrök az életkori sajátosságok figyelembevételével interaktív beszélgetést folytattak a közlekedésről, az általános iskolásokra leselkedő veszélyekről.

A rendőrök természetesen nem üres kézzel érkeztek: a tanulók láthatósági eszközökkel lettek gazdagabbak.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában