Frissítve

2023.12.01. 13:55

Baleset a 4-esen: árokba csúszott egy kamion Kenderesnél, teljes az útzár

Keresztben állt meg az úttesten annak a kamionnak a vontatmánya, ami árokba csúszott péntek kora délután Kenderes közelében, a 4-es főúton. A szakaszt teljes szélességében lezárták a műszaki mentés idejére.

Molnár-Révész Erika

Forrás: Illusztráció

Fotó: Shutterstock.com

Frissítve 14.07:

Mint azt András Hunor Lehel századostól, a Jász-Nagykun-Szolnok Vármegyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferensétől megtudtuk, a nyerges vontató 13 óra 30 perc körül megcsúszott a nedves úttesten, így fordult keresztbe a 4-es számú főút 136. kilométerszelvényében, Kenderesnél.

– A műszaki mentés idejére teljes útlezárás van az adott útszakaszon, a rendőrök a forgalmat a 34-es útra terelik – tette hozzá a szóvivő.

Korábban írtuk:

Árokba csúszott egy kamion, a vontatmánya pedig keresztbe fordult az úttesten, miközben egy másik nyerges vontató a szántóföldre hajtott a 4-es főút Kenderes és Fegyvernek közötti szakaszán, Kenderes közelében, a 136. kilométernél. 

– Műszaki mentés céljából a kisújszállási önkormányzati tűzoltók vonultak ki a balesethez. Az érintett útszakaszt teljes szélességében lezárták – tájékoztatott a Jász-Nagykun-Szolnok Vármegyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában