Ez gyors volt

2023.12.04. 10:56

Három percen belül elfogták a törökszentmiklósi kerékpártolvajokat

A törökszentmiklósi rendőrök kerékpárlopásról kaptak bejelentést. Az egyenruhások 3 percen belül, 350 méterre a helyszíntől elfogták az elkövetőket.

Rimóczi Ágnes

Az elkövetőket gyorsan elkapták

December elsején délelőtt 11 óra 22 perckor érkezett bejelentés, hogy két férfi Törökszentmiklóson egy lezárt biciklit akart ellopni.

– Oly módon próbálták meglovasítani a kétkerekűt, hogy egy kézi fűrésszel akarták elvágni a kerékpáron lévő lakatot. Amikor megzavarták őket, menekülőre fogták – tudtuk meg András Hunor Leheltől.

A Jász-Nagykun-Szolnok Vármegyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense kiemelte: az egyenruhások a személyleírás alapján 11 óra 25 perckor, egy utcával távolabb elfogták a két feltételezett elkövetőt és előállították őket a rendőrkapitányságra.

– A nyomozók a két 37 éves helyi férfit lopás vétségének megalapozott gyanúja miatt kihallgatták. Megállapították, hogy egyikük ellen már folyamatban van eljárás háromrendbeli lopás miatt, nyáron szabadult a letartóztatásból. A gyanúsítottat őrizetbe vették és kezdeményezték letartóztatását – számolt be András Hunor Lehel.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában