Törökszentmiklósi eset

2024.01.30. 17:00

A szomszédházban rejtette el a lopott holmit a fegyverneki férfi

Tolvajt fogtak egy törökszentmiklósi házban. A fegyverneki férfi a szomszédos lakatlan ingatlanban rejtette el a lopott holmikat.

Rimóczi Ágnes

Forrás: Illusztráció

Fotó: Shutterstock.com

A törökszentmiklósi rendőrök január 27-én délután kaptak bejelentést egy helyi ingatlanból. 

– A 42 éves fegyverneki férfi délután fél kettő körül jelent meg a családi háznál, majd a tulajdonos tudta és engedélye nélkül bement, és egy televízióokosító sticket vitt el. Elvágta a tv-készülék tápkábeljét is, azonban ekkor az otthon lévő idős hölgy megzavarta – számolt be az esettel kapcsolatban András Hunor Lehel. A Jász-Nagykun-Szolnok Vármegyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense az eset folytatásként elmondta: a férfi távozott a házból, majd pár perc elteltével visszatért, ekkor azonban már többen tartózkodtak ott, akik a tolvajt a rendőrök kiérkezéséig visszatartották. 

Az ellopott kerékpár
Forrás: Police.hu

– Az egyenruhások ellenőrizték a szomszédos lakatlan épületet, és megtalálták a lopott sticket, illetve egy gyermekkerékpárt, melyet január 25-re virradóra vittek el egy törökszentmiklósi ház udvaráról – tudtuk meg.

Egy televízióokosító sticket vitt el az egyik ingatlanból
Forrás: Police.hu

– A helyszínen elfogott férfit előállították a rendőrkapitányságra, majd a nyomozók kétrendbeli lopás miatt kihallgatták, őrizetbe vették, és kezdeményezték letartóztatását – közölte végül a főkapitányság sajtóreferense.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában