Frissítve

2024.01.22. 11:22

Halálra gázolt egy embert a vonat Vecsésnél

Nyíregyházi és szegedi vonalon is késnek a vonatok, egy személyt halálra gázolt a hétfő reggeli InterRégió Vecsésnél.

Pakainé Pusztai Nóra

Forrás: Illusztráció

Fotó: Shutterstock.com

Frissítés - 12:14

Befejeződött a helyszínelés Vecsésnél, kora délutánra helyreállhat a menetrend a szolnoki vonalon.

Halálra gázolt egy embert a vonat hétfő reggel Vecsésnél, emiatt délelőtt egy vágányon szünetelt a forgalom Pestszentlőrinc és Vecsés között, az intézkedést negyed 12-kor feloldották.

Délelőtt 11 óra 15-re befejeződött a baleseti helyszínelés Vecsésnél, így ismét két vágányon haladnak a vonatok Pestszentlőrinc és Vecsés között – tájékoztatott a MÁVINFORM. Mint azt közölték, fokozatosan csökkennek a késések, így kora délután helyreállhat a menetrend a Budapest-Cegléd-Szolnok-Debrecen-Záhony és Budapest-Cegléd-Szeged vonalon.

A Szegedről Budapestre tartó, Ceglédről 11.13-kor tovább induló Napfény InterCity (IC 737) és a Debrecenből a Nyugati pályaudvarra tartó, Szolnokról 11.15-kor tovább induló Cívis InterRégió (6087) már teljes útvonalán közlekedik.

A Nyugati pályaudvarról Monorra 12.05-kor és a Monorról a Nyugati pályaudvarra 12:06-kor induló vonattól (2754, 2755)  kezdődően az S50-es járatok már eredeti szerelvényeivel közlekednek, nem a Z50-es vonatok állnak meg helyettük Budapest és Monor között.

Korábban írtuk:

– A Nyugati pályaudvarról Debrecenbe 8:25-kor elindult Cívis InterRégió (6072) elgázolt egy embert Vecsésnél, emiatt a helyszínelés végéig – várhatóan délig – egy vágányon szünetel a forgalom Pestszentlőrinc és Vecsés között – írta közösségi oldalán a Mávinform. Kifejtették: a Budapest-Cegléd-Szolnok-Debrecen-Záhony és a Budapest-Cegléd-Szeged vonalon 20-30, esetenként 30-50 perccel nőhet a menetidő. Rövidebb útvonalon közlekedő vagy kimaradó járatokra is számítani lehet a ceglédi vonalon.

 


 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában