A tettekben hittek

2024.01.25. 19:55

Nem bírták a visszautasítást, seprűnyelet rántva akarták elrendezni a dolgot a szolnoki fiatalok

Szolnoki fiatalok seprűnyéllel és ököllel bántalmaztak egy tiszaföldvári testvérpárt, s ki is rabolták őket. Az egy éve történt eset nyomozása most zárult le.

Rimóczi Ágnes

Forrás: Police.hu

A Szolnoki Rendőrkapitányság rablás bűntett miatt nyomozott két szolnoki lakos ellen

A Jász-Nagykun-Szolnok Vármegyei Rendőr-főkapitányság tájékoztatása szerint a 23 és 26 éves férfiak 2023. január 7-én éjszaka egy szolnoki játszótérnél megszólítottak egy tiszaföldvári testvérpárt, cigarettát kértek tőlük, de nem kaptak a sértettektől. 

– Szó szót követett, a beszélgetés bántalmazássá fajult, majd 3500 forintot, személyes okmányokat és egy szemüveget vettek el a gyanúsítottak – számoltak be az esetről a főkapitányság illetékesei. 

Hozzátették: a bejelentést követően a rendőrkapitányság egyenruhásai egy órán belül elfogták a tetteseket, akiket felfegyverkezve elkövetett rablás bűntett miatt hallgattak ki. A rablókat őrizetbe vette a nyomozó hatóság, a bíróság elrendelte letartóztatásukat.

Megtudtuk: a büntetőeljárás vizsgálatát a napokban befejezték a nyomozók és vádemelési javaslattal küldték meg az iratokat az ügyészségnek.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában