Jász-Nagykun-Szolnok Vármegyei Rendőr-főkapitányság

2024.02.13. 12:30

Lopott holmik eladásából szerzett pénzből élt a jászkiséri férfi, de vége a jó világnak

A jászsági nyomozók pontot tettek a lopássorozat végére, a gyanúsítottat őrizetbe vették.

Kovács Berta

Forrás: police.hu

Egy 33 éves, Jászkiséren élő, lakcím nélküli férfi megalapozottan gyanúsítható azzal, hogy február 9-én reggel bement egy jászkiséri családi ház udvarára és a melléképületből elvitt egy 25 literes tejeskannát. A sértett tetten érte a tolvajt, aki elszaladt – közölte hírportálunkkal a Jász-Nagykun-Szolnok Vármegyei Rendőr-főkapitányság.

Bejelentést követően a rendőrök elfogták, majd előállították a férfit a Jászapáti Rendőrőrsre, és gyanúsítottként hallgatták ki.

A nyomozók a férfi személyéhez kötnek további 11 bűncselekményt is, amiket jászkiséri sértettek sérelmére követett el 2023. december és 2024. február között. 

A gyanúsított vitt mindent, ami mozdítható volt: pálinkafőző berendezést, gázpalackot, kukát és taligát, kerékpárokat, kézi- és elektromos szerszámokat, terménydarálót, vasasztalt, füstölt húst, tíz tábla szalonnát. Volt olyan eset is, amikor a ház oldalára felszerelt klímát lopta el. 

Az illető beismerő vallomást tett, elmondta, hogy a megszerzett értékeket pénzzé tette.

A nyomozó hatóság őrizetbe vette a tettest, és kezdeményezte letartóztatását, tájékoztatott a Jász-Nagykun-Szolnok Vármegyei Rendőr-főkapitányság.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában